Prometna prognoza
30.03.2020 19:08:56

Prometna prognoza za 31.03.2020. god.

Vozit će se po mokrim i skliskim kolnicima. Zbog snijega na cestama u gorju ?moguća su ograničenja u prometu za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama.

Zbog olujnih udara bure u podvelebitskom području očekuju se ?poteškoće ?za pojedine skupine vozila na Jadranskoj magistrali (DC8) autocesti A6 Rijeka-Zagreb, te autocesti A1 između ?čvorova Sveti Rok i Posedarje.

Očekuje se pojačan promet teretnih vozila na GP-ima sa Slovenijom, BiH te Srbijom uz duža čekanja na ulasku i izlasku.

Zbog bure su mogući prekidi u pomorskom prometu.

Hrvatski autoklub želi vam sretan put i sigurnu vožnju!
?
?
?
SAVJETI

Informacije o stanju u prometu mogu se dobiti na broj telefona 072 777-777, čuti na drugom programu Hrvatskog radija nakon vijesti, pronaći na našim Internet stranicama (www.hak.hr), i na našoj aplikaciji za pametne telefona, za Android, iOS i Windows operativne sustave (http://www.hak.hr/smartphone/hak). Također, ukoliko krećete na putovanje pogledajte nekoliko savjeta naših mehaničara na ovoj stranici - http://www.hak.hr/vijest/431/krecete-li-na-putovanje.

Pozivom na besplatni broj 1987, svaki vozač koji ima poteškoće sa svojim vozilom može dobiti pomoć mehaničara ili vučnih službi Hrvatskog autokluba koje danonoćno dežuraju u svim dijelovima zemlje.Početna