Prohodnost
19.04.2021 22:16:48

Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski. Mogući su odroni. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Do 06:00 sati ujutro kroz tunel Učku vozi se uz privremenu regulaciju prometa, zbog radova.

A1 Zagreb-Split-Ploče:

A2 Zagreb-Macelj:

A3 Bregana-Lipovac:

A4 Goričan-Zagreb:

privremena regulacija prometa (vozit će se suženim kolnikom te se očekuju manji zastoji i kolone od ponedjeljka do petka od 06:00 do 09:00 sati):

A7 Orehovica-Šmrika:

Krčki most (DC102):

Istarski ipsilon (radovi):

Za sav promet zatvoren je dio državne ceste DC1 "Brze ceste Solin-Klis" od prijelaza „Dračevac“ (1.+030 km) do prijelaza „Majdan“ (3.km+350) u smjeru čvora Klis Grlo, zbog radova u istočnoj cijevi tunela Mravince. Vozi se dvosmjerno kolnikom u smjeru Splita.

Zatvorene su državne ceste:


S obzirom na mnogobrojne upite vezane uz putovanje u susjedne države, vozačima i putnicima savjetujemo da se prije putovanja dobro informiraju na službenoj stranici Vlade, za pravodobne i točne informacije o koronavirusu (https://koronavirus.hr) i stranici Hrvatskog autokluba (www.hak.hr), gdje će biti objavljene sve trenutne informacije vezane uz epidemiju koronavirusa kao i informacije vezane uz odvijanje prometa. Za sve upite vezane uz Sloveniju i BiH više informacija možete pronaći na stranicama Informativnih centara tih država (https://promet.si/ ili https://bihamk.ba/).


Početna