Prohodnost
21.09.2019 19:23:27

Zbog prometne nesreće na državnoj cesti DC1 u mjestu Donji Desinec promet je obustavljen i preusmjerava se na lokalne prometnice. ?

?Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC23 Senj-Žuta Lokva u mjestu Tukanići.

?U većem dijelu zemlje vozi se uz povoljne vremenske uvijete i bez posebnih ograničenja, osim na cestama gdje su u tijeku radovi. ?Pojačan je promet na svim važnijim cestama, većini graničnih prijelaza te na gradskim cestama i obilaznicama.

?U Zagrebu, danas, 21.rujna, od 08:00 sati do nedjelje, 22. rujna do 22:00 sata zbog automobilističkog natjecanja u organizaciji autokluba INA Delta bit će zatvorene sljedeće ulice:

Obilazak : smjer istok-zapad: Ulica grada Vukovara - Savska cesta - Slavonska avenija; obilazak smjer zapad-istok: Ulica grada Vukovara - Avenija Marina Držića - Slavonska avenija.?

?Od 23. rujna u 12 sati do 23.studenog u 12 sati, zbog izgradnje rotora u Svetoj Nedelji zatvara se čvor Sveta Nedelja na autocesti A3 Bregana-Lipovac. Promet će se sa čvora Sveta Nedelja presumjeriti na čvor Bobovica, a iz smjera Zagreba na izlazni krak čvora Jankomir za Rakitje/Kerestinec.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, do 27. rujna, od 22:00 sata do 06:00 sati ujutro zatvarat će se pojedine dionice, zbog pregleda tunela:

Na autocesti A7 GP Rupa-?Diračje-Žuta Lokva ?z?bog pregleda tunela od 22:00 sata do 06:00 sati ujutro ?zatvarat će se pojedine dionice:

Zagrebačka obilaznica - čvor Jankomir (A3):


U prometu je svakodnevno veliki broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.

Kako biste kvalitetno isplanirali svoja putovanja, za Vas smo pripremili prometne kalendare koje možete pronaći na: https://www.hak.hr/info/prometni-kalendari.


Početna